Política de privadesa

Qui és el responsable del tractament de les seves dades ?

M.LOURDES FUSTA PELLICER ERA CAL GOL, – nif 41083978K situats a : LG CAL GOL, s/n – 25712 aravell (Lleida) . Amb correu electrònic :eracalgol@hotmail.com

Contacte del Delegat de protecció de dades:

dpo@mainpro.com

Amb quina finalitat tractem les seves dades ?

Tractem les dades de l’interessat amb la finalitat de poder oferir productes i serveis d’acord amb els seus interessos.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per a mantenir la fi del tractament o màxim durant els terminis necessaris per a complir amb les obligacions legals.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Interès legítim del responsable ( art. 6.f del RGPD 2016/679 ) : Per a la prestació del servei sol·licitat al responsable del tractament per part de l’interessat.
A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

– Administració Tributària, registres públics o altres Administracions públiques amb la finalitat de complir amb les obligacions legals ( requisit legal).

– Entitats financeres, amb la finalitat gestionar cobraments , pagaments i deutes ( requisit contractual).

Transferències de dades a tercers països

– Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.

Drets de l’interessat quan ens facilita les seves dades:

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes, o és el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits. Pot exercir el dret de la portabilitat sempre que l’estat de la tecnologia utilitzada ho permeti .

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. és aquest cas, M.LOURDES FUSTA PELLICER ERA CAL GOL deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiós, o l’exercici o a la defensa de possibles reclamacions.

Podrà exercitar els seus drets de la següent forma, per correu electrònic eracalgol@hotmail.com, dirigint-se a: LG CAL GOL, s/n – 25712 aravell (Lleida) , o contactant amb el nostre Delegat de Protecció de dadesManteniments Informatics Professionals, sl .

En cas que senti vulnerats els seus drets podrà presentar una reclamació a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).

Com hem obtingut les seves dades ?

Les dades personals que tractem en M.LOURDES FUSTA PELLICER ERA CAL GOL procedeixen del propi interessat.

Necessites ajuda?